Domů

Snadné ovládání elektroinstalace Vašeho domu - Pomocí tebis - inteligentního řízení budov od firmy Hager

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Napsal uživatel Hager Electro s.r.o.   
Čtvrtek, 11. srpen 2011

hager_1_titlVítejte v domě neomezených možností! S inteligentním řízením budov tebis od firmy Hager proměníte váš dům v bezpečné, úsporné a komfortní místo, které přemýšlí za vás. Tebis centrálně propojí jednotlivé funkce budovy a řídí je podle potřeby: rolety, žaluzie, markýzy, topení, větrání, klimatizaci, vnitřní a venkovní osvětlení, audio zařízení a video, systém zamykání, poplašný systém, garážové dveře, zahradní zavlažování a mnoho dalšího.

Obsluha funguje jednoduše stiskem tlačítka – pomocí dálkového ovládání, multifunkčního tlačítkového senzoru nebo bezdrátového tlačítka, ale také zcela automaticky přes spínací hodiny. S tebisem od Hageru ušetříte ročně až 30% nákladů na energii.

Řízení světla pomocí tebis

Chcete světlo podle svého gusta? Stylové sváteční světlo, decentní atmosféru domácího kina, komorní světlo během večera anebo pomalé rozsvěcení po ránu? S tebisem máte možnost řídit několik zdrojů světla současně a pouhým stiskem tlačítka můžete vyvolat více než 32 variant jasu světla.

hager_1_1
Být neustále informován. S tebis KNX-dotykovou obrazovkou máte na jeden dotek přístup ke všem funkcím budovy a jste nepřetržitě informován o jejich spotřebě energie.

Regulace topení pomocí tebis

Nejpříjemnější způsob jak zvýšit pohodlí a snížit náklady. S individuálním regulováním pokojů získáte adekvátní teplotu během celého dne. Není tedy příliš nízká, pokud jste doma, ale ani příliš vysoká, pokud jste mimo dům. Každý stupeň méně vám ušetří ročně až 7% topných nákladů. Pokud někdo zapomene zavřít okno, topení se automaticky ztlumí. Na nečekané vypnutí topení vás upozorní sms zpráva a vy tak můžete ihned kontaktovat vašeho specialistu na topení.

hager_1_2
Snadné ovládání na jeden dotek
. S tebis multifunkčním tlačítkovým senzorem můžete každou požadovanou funkci aktivovat pouze stiskem tlačítka. Moderní design se perfektně hodí do každého domácího prostředí. Řídicí moduly tebis jsou centrálně zabudovány v elektroměrové skříni a propojeny BUS-vedením s vypínači nebo tlačítkovými senzory. KNX standard je ověřený mezinárodní standard.

Řízení žaluzií pomocí tebis

Dobré ráno! Tebis po ránu dokáže vyhovět jak ranním ptáčatům, tak nočním sovám. Začnou se například pomalu vysouvat žaluzie a vás probudí první sluneční paprsky. O něco později vyjedou rolety také v dětském pokoji a v kuchyni. Při západu slunce se rolety a žaluzie automaticky stáhnou. Tebis umožňuje řídit všechny žaluzie například podle jednotlivých pater nebo skupin, anebo v závislosti na počasí nebo čase. Na přání lze nasimulovat také vaši přítomnost. Rolety se otevřou nebo zavřou, i když nejste doma.

Řízení domova v naší nepřítomnosti

Kdo by to neznal. Sotva opustíme dům, začneme ihned přemýšlet, na co jsme zapomněli. Vypnul jsem sporák, odpojila jsem žehličku, zhasli jsme světlo, ztlumili topení? Na tyto otázky můžete od teď s konečnou platností zapomenout, protože tebis vám umožní na jeden stisk vyřadit ze sítě veškeré spotřebiče, které jsou zdrojem potenciálního nebezpečí anebo spotřebovávají příliš mnoho energie.

Bezdrátové tlačítko tebis

Při rekonstrukcích se doporučují bezdrátová čidla. Fungují jako klasický přepínač a nepotřebují ani kabely ani umístění pod omítku. Bezdrátové talčítko tebis můžete jednoduše nalepit nebo našroubovat na postel, nad noční stolek, na skleněné dveře či na dekorativní betonové zdi. Ušetříte tím náklady na instalatérské práce.

Snadná instalace i užívání

Tebis od Hageru je kompletní instalace pro váš dům se snadným použitím. Systém lze postupně vestavět a kdykoliv změnit či rozšířit. Přírůstek pohodlí je k nezaplacení. Jakékoli dotazy Vám rád zodpoví náš technický specialista pan David Hlavička na tel. čísle: +420 281 045 730.

 

Hager Electro s.r.o.
Poděbradská 186/56
180 66 Praha 9
tel.: +420 281 045 735
fax: +420 266 107 310
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
internet: www.hager.cz

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky