Domů

Nové komutátorové motory malých rozměrů o velkém výkonu

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Pátek, 26. listopad 2010
schmachtl_1_titlSpolečnost Dunkermotoren uvedla na trh novou řadu stejnosměrných komutátorových motorů GR 23 o jmenovitém výkonu až 4,3 W. V porovnání s motory předchozí řady GR 22 došlo ke zdvojnásobení jmenovitého krouticího momentu při trvalém provozu z 0,5 na 1 Ncm, zatímco délka motoru byla prodloužena jen o 15 %. V tomto motoru se snoubí časem prověřená kuličková ložiska a kartáčová deska spolu s inovačními technologiemi jako je optimalizovaný komutátor nebo vylepšená geometrie rotoru.

Kompaktní víceúčelové motory řady GR 23 jsou vhodné pro celou řadu aplikací. Mimo jiné je to také díky tomu, že se nabízí v mnoha variantách pro různá napájecí napětí, nebo s různě upravenými výstupními hřídelemi na zakázku. Modulární systém společnosti Dunkermotoren také umožňuje osadit tyto motory různými typy planetových převodovek a rotačních enkodérů.

Tyto motory osloví zejména ve spojení s planetovými převodovkami a řídicími elektronikami optimalizovanými pro specifické aplikace především výrobce okenní automatizace a stínicí techniky. Zároveň naleznou také široké uplatnění v oborech výroby malých zařízení, výdejních automatů a vývěv a v oborech průmyslové automatizace.

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky