Domů Telefony Honor 7 a Honor 6 jsou nyní k dostání s výrazně lepší cenou

Telefony Honor 7 a Honor 6 jsou nyní k dostání s výrazně lepší cenou

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 03. květen 2016

Honor_6_01Značka telefonů Honor oznámila na prvního máje trvalé snížení cen u dvou svých modelů. Týká se 5,2“ smartphonu honor 7, telefonu s odolným kovovým tělem a řadou užitečných funkcí, jako jsou programovatelné smart tlačítko, čtečka otisků prstů a kompatibilita se všemi lokálními LTE standardy. Za výhodnější cenu je také stále oblíbený Honor 6 s jemným 5“ FullHD displejem, kvalitními fotoaparáty i ochranným sklem Gorilla Glass. Za novou cenu budou oba modely dostupné u všech prodejců včetně operátorů.

Vlajková loď honor 7: elegantní vzhled s kvalitní výbavou

Exkluzivní vzhled dodává telefonu zadní kryt vyrobený z odolného kovu s tenkou keramickou vrstvou. Velikost přístroje s úhlopříčkou 5,2“ a specifické umístění ovládacích prvků zajišťuje pohodlné ovládání telefonu jednou rukou. Bezrámečková čtečka otisků prstů umožňuje velmi rychlé ověření uživatele a následné probuzení telefonu. Díky ergonomicky umístěnému senzoru je možné i přiřazení gest, pak lze například přijmout hovor nebo pořídit fotografii. Na levém boku má telefon zabudované smart tlačítko s programovatelnými funkcemi

Vlajkovou loď značky Honor pohání osmijádrový procesor HiSillicon Kirin 935, výkon posiluje 3GB operační paměť, vnitřní pamět je 16 GB.

Baterie s kapacitou 3100 mAh nabízí dlouhou výdrž na jedno nabití a funkci pro ultra rychlé nabíjení. Smartphone plně podporuje všechna lokální LTE pásma.

Honor 7 disponuje dvěma kvalitními fotoaparáty, oba mají množství kreativních fotografických funkcí pro ještě lepší výsledky. Hlavní fotoaparát s rozlišením 20 MPx se světelností f/2.0 umožňuje pořizování ostrých snímků i za špatných světelných podmínek. Přední širokoúhlý 8MPx fotoaparát se světelností f/2.4 doplňuje zabudovaná osvětlovací dioda.

Honor 6: moderní a rychlý smartphone s dlouhou výdrží

Honor_6_02Honor 6 byl vůbec prvním telefonem, který značka uvedla na náš trh. Nabízí nadprůměrnou životnost baterie s kapacitou 3 100 mAh.

Jemný 5“ FullHD displej s ultratenkou dotykovou vrstvou je chráněný proti uplývání otisků prstů
a vybavený krycím sklíčkem Gorilla Glass
3. generace proti mechanickému poškození. O výkon se postará osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 920 ve spojení s 3GB operační pamětí. Honor 6 je vybavený  16GB interní pamětí.

Honor 6 má dva kvalitní fotoaparáty -  13MPx zadní a 5MPx přední s podporou panoramatických selfie.

TRVALÉ SNÍŽENÍ CEN

V České republice je možné telefony s trvale nižší cenou sehnat od 1. května, a to u všech obchodních partnerů bez výjimky. Nová cena honoru 7 je 8 990 Kč. Akce se týká smartphonu ve stříbrném a šedém provedení. Honor 6 je nově k dostání za 6 499 Kč. Původní cena honoru 7 byla přitom 9 990 Kč, 7 999 Kč u Honoru 6. 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky