Domů Dvě novinky na webu datacentra Coolhousing

Dvě novinky na webu datacentra Coolhousing

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 3
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 03. duben 2014

coolhousing_logo_whiteDatacentrum Coolhousing přišlo se dvěma zajímavými službami pro návštěvníky svého webu. Nově na webu datacentra lze nalézt slovník IT pojmů a novinky z oblasti IT.

 




Novinky ze světa IT

V rámci svého blogu Coolhousing návštěvníky informuje o novinkách ze světa informačních technologií. Přehled krátkých zpráv z oblasti celého IT trhu, od výzkumu, vývoje a distribuce nových produktů předních IT společností až po proběhnuvší akvizice nebo jiné důležité události jsou pro návštěvníky připraveny v rubrice Novinky ze světa IT, která je pravidelně aktualizována.

Slovník IT pojmů

Rovněž novinkou je slovník IT pojmů, který návštěvníkům umožní zjistit přesný význam výrazů z oblasti IT, jež jim nejsou zřejmé. Slovník pojmů je stále v procesu vytváření, výhodou je skutečnost, že pokud návštěvník nenalezne hledaný pojem, může vznést dotaz na uvedenou kontaktní adresu. Pověřená osoba pak požadovaný termín do databáze pojmů přidá.

Aktuální informace o novinkách ze světa IT na http://www.coolhousing.net/blog.html

Slovník pojmů z oblasti IT je k dispozici na http://www.coolhousing.net/novinka-na-nasich-strankach-slovnicek-pojmu.html

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky